Koop/Verkoop

Een bedrijfspand kopen in Curacao of Aruba met RE/MAX BonBini Commercial

Wilt u in Curacao of Aruba een bedrijfspand kopen? Wij zijn u graag van dienst. Samen met u maken we een duidelijk zoekprofiel met daarin al uw wensen. Daarna gaan we actief op zoek naar een bedrijfspand in Curacao of Aruba dat aan uw wensen voldoen.

Bedrijfspand kopen in Curacao
RE/MAX BonBini Commercial is dé specialist in zakelijk vastgoed in Curacao en wij helpen u graag met het vinden van een geschikte kantoorruimte, bedrijfspand of winkelruimte in Curacao of Aruba. Daarbij kijken we niet alleen naar de prijs en vierkante meters maar ook naar de locatie, ontwikkelingen die spelen in het gebied en mogelijke alternatieven.

De bedrijfsmakelaars van RE/MAX BonBini Commercial kennen de vastgoed markt in Curacao en Aruba als geen ander. Ze hebben ervaring, marktkennis en denken als ondernemers omdat een RE/MAX makelaar niet in dienstverband werkt.

Meteen een afspraak maken?

Het grootste makelaarskantoor op Curacao en Aruba

RE/MAX BonBini heeft drie makelaarskantoren op Curacao en één op Aruba en is daarmee het meest succesvolle en best verkopende makelaarskantoor op deze eilanden. Onze bedrijfsmakelaars werken voornamelijk vanuit het hoofdkantoor in Willemstad, Curacao.

De bedrijfsmakelaars van RE/MAX BonBini Commercial begeleiden u graag bij het kopen van nieuwe bedrijfspand op Curacao of Aruba.
 

Verkoop van uw zakelijk vastgoed op Aruba en Curacao

Uw zakelijk vastgoed verkopen via RE/MAX BonBini Commercial begint met een objectopname van één van onze bedrijfsmakelaars. We komen persoonlijk bij u langs voor opname van het pand en het maken van foto’s. Vervolgens bepalen we samen met u de juiste strategie en adviseren wij u bij het vaststellen van de vraagprijs voor uw bedrijfspand.

Nadat we een pakkende verkoop tekst hebben geschreven plaatsen we uw bedrijfspand op diverse websites zoals www.abc-realtor.com , www.remax-caribbeanislands.com en www.global.remax.com en op diverse social media sites. Zo bereikt u gegarandeerd een groot deel van uw potentiële doelgroep.

Bezichtigingen bij uw bedrijfspand in Curacao
Bij bezichtigingen is er uiteraard altijd een makelaar van ons kantoor aanwezig en ook de onderhandelingen met mogelijke kopers vinden plaats onder leiding van onze bedrijfsmakelaars. Indien er overeenstemming is bereikt met een koper dan verzorgen wij de details voor de afhandeling. We maken de koopovereenkomst op en houden contact met koper, verkoper en het notariskantoor tot na de feitelijke overdracht.

Maak nu een afspraak met één van onze bedrijfsmakelaars!

Preferred Suppliers

REMAX BONBINI