Julianadorp - Twee aangrenzende percelen te koop met tropenwoningen | € 1.152.891

Julianadorp - Twee aangrenzende percelen te koop met tropenwoningen

€ 1.152.891

Informationen anfordernObjekteigenschaften

Preis: € 1.152.891 Verfügbar: Sofort
Grundstücksfläche: 45,531 sq ft Size: 4,844 sq ft
Parking spaces: Ja Number of floors: 1
Main use: Residentieel Alternative use: Lange of korte termijn verhuur
Schwimmbad: Ja
Automatically translate listing:

Twee aangrenzende percelen in Julianadorp met opstallen worden hierbij aangeboden in één koop: het betreft twee tropenvilla’s, die idealiter gebruikt kunnen worden voor eigen bewoning en lange of korte termijn verhuur.

Binnenweg 6
De woning aan de Binnenweg 6 staat op het grootste perceel (2220 m2). De woning is er oorspronkelijk een uit de Shell-tijd, met binnen veel licht en ruime kamers, woonoppervlakte is ca. 260m2. Het huis is omgeven door een tropisch paradijs met maar liefst 30 unieke soorten palmbomen, enkele bijgebouwen en een fantastisch zwembad. Daarnaast zijn er ingebouwde kunststukken in de muren en zijn diverse er artistieke kunstwerken in nissen geplaatst.

Zodra u aan de voorzijde het terrein betreedt valt uw mond al open van verbazing. Verwondering is hier misschien passender. De prachtige palmen, het groene gras, de ruimte, netheid en de rust overvallen u direct …

We beginnen buitenom. Aan de linkerzijde van de dubbele carport is een voorziening gemaakt, die gebruikt kan worden als ‘noodshelter’, en die aan alle daarvoor gestelde eisen voldoet. Tevens is er een schuur/berging met flink wat ruimte.

Aan de achterzijde van de woning ligt een prachtig vormgegeven zwembad. Hier is door een aantal vakmensen de inloop van het zwembad dusdanig gecreëerd, dat het lijkt of je vanaf een zandstrand de zee in loopt…
De porch aan de achterzijde van de woning is uitgebreid met een ruim overkapt terras van meer dan 100m2, waarvan het dak steunt op pilaren van natuursteen.

Verder lopend om de woning kom je schuin achter het huis via een geweldige groene jungle bij een vrijstaande studio / appartement, die zeer geschikt is voor gebruik door gasten, maar eventueel ook voor vakantieverhuur gebruikt kan worden. Het is volledig gemeubileerd, voorzien van eigen keuken en badkamer en is net zo luxe afgewerkt als de hoofdwoning.

Deze woning is overal aan de wensen en eisen van de huidige tijd aangepast met behoud van de sfeer en authenticiteit van de woning . Niet alleen de indeling is grotendeels bewaard gebleven, maar ook de ramen en deuren met sierhekwerk en de bronzen deurknoppen op deuren en kasten zijn nog onverkort aanwezig.

De keuken is voorzien van een zwart-witte stenen keramische tegel vloer. Alles is hier aangepast aan de hedendaagse wensen, zoals een dubbeldeurskoelkast, keramische kookplaat met afzuigkap, een ingebouwde oven en een separate ingebouwde magnetron en een afwasmachine. Het aanrechtblad is van zwart natuursteen. De pantry van vroeger is nog intact.

De villa telt 3 slaapkamers, twee volledige badkamers, een gastentoilet en diverse ingebouwde kasten.

Binnenweg 4
De woning aan de Binnenweg 4 heeft een oppervlakte van ca. 250m2 en is gelegen op een kavel van 2010 m2. Het bestaat uit een woonkamer, keuken – iets eenvoudiger dan in de andere woning- 3 slaapkamers en 2 badkamers. Ook hier ligt een beeldschone tuin om het huis in dezelfde stijl en deze grenst aan een zijkant aan de tuin van nummer 6. Tussen de beide woningen staat weliswaar een hek, maar vrijwel onzichtbaar is een dikke volle haag van bougainvilles. De kavels lopen op een natuurlijke manier in elkaar over. Er loopt een pad van de ene naar de andere woning. Op een van de foto’s kunt u de opengewerkte poortdeur zien die toegang biedt van kavel naar kavel.

Beide woningen beschikken over een deepwell en dat zorgt ervoor dat uw waterkosten voor het zwembad en het tuinonderhoud zo laag mogelijk blijven.

U zult als bewoners/eigenaren van deze heerlijke woningen genieten in de traditie van de originele tropenwoning, maar met moderne upgrades en een enorm luxe tropengevoel als u veel van uw tijd buiten doorbrengt. De beide woningen zijn in perfecte staat. Bij verkoop zal een groot gedeelte van de beelden en overige ornamenten bij de woning achterblijven als roerende goederen.

Overige voorzieningen:
- Airconditioners in de slaapkamers
- Meidenkamer, wasruimte en opslagruimte
- Nieuwe vloeren
- 110 en 220V-stroompunten in de gehele woning
- Alle elektra is vernieuwd
- Alarmsysteem met sensoren en videoscherm voor gezichtsherkenning
- Warm watervoorziening
- Buitenverlichting en tuinverlichting

De eigenaar wil de beide woningen gezamenlijk verkopen. Het gebeurt niet zo vaak dat twee woningen op aangrenzende percelen in dezelfde goede staat worden aangeboden. Zowel voor privé als zakelijk gebruik is dit een unieke kans, dus mis hem niet.

Voor vakantieverhuur en/of als BenB zouden de woningen gezamenlijk aan 14 personen (7 slaapkamers) een slaapplek bieden en kan een zeer goed rendement behaald worden. Hoewel het momenteel niet als vakantie-object in gebruik is wordt er in Juliandorp zeer veel als BenB aangeboden en is niet allen de wijk, maar zijn ook deze woningen daar uitermate geschikt voor. Zelfs bij een bezetting van 50% zijn zeer interessante opbrengsten per jaar te behalen die rond de 10% zouden kunnen liggen.

Indien u meer informatie wenst of een afspraak wilt maken voor een bezichtiging, neem dan contact op met Jeroen Spruit. Er zijn plattegronden van de woningen op aanvraag beschikbaar zodat u de specifieke afmetingen en indelingen van beide woningen kunt zien.


In an international environment like Curacao, objects are listed in various currencies. For your convenience, you are able to adjust the currency in which the objects' listing price is shown. In case the currency displayed differs from the currency the object was listed in, the listing price may seem to change on a daily basis. No rights may be derived from these recalculated numbers. This specific object is listed in USD.

Mehr Informationen?

Contact us today:

Jeroen Spruit - Team Spruit image Jeroen Spruit - Team Spruit
E  jeroen@ realestate-curacao.comjeroen@realestate-curacao.com
M  +5999 - 525 1390
Informationen anfordern

Share on Social Media
Preferred Suppliers

REMAX BONBINI