Bottelier - Villa te koop met zwembad - geschikt voor vakantieverhuur | € 1.978.690

Bottelier - Villa te koop met zwembad - geschikt voor vakantieverhuur

€ 1.978.690

Informationen anfordernObjekteigenschaften

Preis: € 1.978.690 Verfügbar: Sofort
Grundstücksfläche: 22,281 sq ft Size: 12,378 sq ft
Parking spaces: Ja Number of floors: 2
Main use: Investering
Automatically translate listing:

Wonen in de wind, met prachtig uitzicht op zee, zoutpannen en bergen, in een van de meest gewilde wijken van Curacao; dat kan bij Besame Villas op Curacao.

De 5 huizen op het ommuurde terrein boven op de berg van Bottelier bieden alle comfort die je zoekt in de Caribbean; zowel binnen als buitenshuis. De 3 luxe slaapkamers met eigen badkamers, een gastentoilet, een open keuken ‘European style’, een woonkamer die via harmonicadeuren doorloopt naar het pooldeck en het genot van een eigen zwembad creëren elke dag weer het vakantiegevoel pur sang, ook als je (al dan niet tijdelijk) werkt op het eiland.

De woningen worden zowel per stuk als gezamenlijk aangeboden. Ze zijn altijd populair bij expats en op dit moment zijn ze allen voor langere tijd verhuurd, maar ervaring leert dat de villa’s zich ook uitstekend lenen voor korte termijn verhuur.

De wijk Bottelier ligt zeer gunstig voor zowel de sportieve, de werkende alswel de vakantie houdende mens. Door de zeer centrale ligging heb je geen last van files; verschillende stranden en uitgaansgebieden liggen op enkele minuten rijden en ondanks dat deze hoek de ‘drukke hoek’ wordt genoemd is het er bijzonder rustig en mooi. En als klap op de vuurpijl liggen op loopafstand de prachtige zoutpannen waar je kunt wandelen en sporten in het gezelschap van flamingo’s. Dit is wat we noemen: Ultiem Genieten!


In an international environment like Curacao, objects are listed in various currencies. For your convenience, you are able to adjust the currency in which the objects' listing price is shown. In case the currency displayed differs from the currency the object was listed in, the listing price may seem to change on a daily basis. No rights may be derived from these recalculated numbers. This specific object is listed in NAF.

Mehr Informationen?

Contact us today:

Hans Vervoord image Hans Vervoord
E  margriet@ realestate-curacao.commargriet@realestate-curacao.com
M  +5999 - 690 9232
Ricardo Egberts image Ricardo Egberts
E  ricardo@ realestate-curacao.comricardo@realestate-curacao.com
M  +5999 - 669 0786
Informationen anfordern

Share on Social Media