Schottegatweg Oost - Kantoorpand van 3 verdiepingen, ruim 700 m2 | € 1.429.480

Schottegatweg Oost - Kantoorpand van 3 verdiepingen, ruim 700 m2

€ 1.429.480

Informationen anfordernObjekteigenschaften

Preis: € 1.429.480 Verfügbar: Sofort
Grundstücksfläche: 14,208 sq ft Size: 7,728 sq ft
Parking spaces: Ja Number of floors: 3
Main use: kantoor units
Automatically translate listing:

Kantoorpand met 3 verdiepingen te koop/te huur op zeer centraal gelegen locatie. Het gebouw is gelegen aan de Schottegatweg Oost nabij Salinja en Zeelandia Curacao. Gelegen aan de drukke hoofdweg en naast de Burger King is dit gebouw eenvoudig te bereiken op deze zichtlocatie.

Eigenschappen gebouw
Het gebouw beschikt over een entree met magnetisch beveiligingsvergrendeling, 34 parkeerplaatsen, categorie 5E netwerk bekabeling, openbaar vervoer voor de deur, keramische tegels en centraal energiezuinige airconditioning door het gehele gebouw.

Verder is er de beschikking over een reclame zuil die is gericht op de hoofdweg. Ook deze zuil hoort bij dit kantoorpand en kunt u gebruiken voor verschillende buitenreclame doeleinden.

Begane grond
De begane grond beslaat 235m² en is voorzien van een receptie, wachtkamer, 5 kantoren, vergaderruimte, opslagruimte, 2 toiletten, kitchenette en een ruimte voor de centraal energiezuinige airconditioning.

Verder is er in het pand een trap aanwezig en een lift tot de 2e verdieping.

1e verdieping
De 1e verdieping bestaat uit 230 m² met 9 kantoren, toilet, ruimte voor de energiezuinige airconditioning en een serverkamer, vanaf hier lopen alle leidingen en kabels door het gehele gebouw.

2e verdieping
De hoogste verdieping telt maar liefst 11 kantoren, 2 toiletten en is in totaal 253 m² groot.

De eigenaar van het pand is verantwoordelijk voor het verven van het exterieur van het gebouw; elke 3 jaar. Tevens is hij verantwoordelijk voor het schoonhouden van de buitenkant van alle ramen van het gebouw. Ook het onderhoud van de A/C units en het onderhoud van de lift vallen onder zijn verantwoording. Alsmede het bijhouden van de landscaping.

U als huurder zal verantwoordelijk zijn voor het verven van het interieur. Het schoonhouden van de ramen aan de binnenkant. U bent ook verantwoordelijk voor de airco filters.

De utiliteiten die u wenst te gebruiken zijn voor uw rekening.

Verder zijn er alarmkabels geïnstalleerd. Het aansluiten van het aanwezige alarmsysteem valt onder uw verantwoordelijkheid. Alsmede de verzekering voor de inventaris.

Belkijk hier de virtual tour!

Commercieel nr: cs23


In an international environment like Curacao, objects are listed in various currencies. For your convenience, you are able to adjust the currency in which the objects' listing price is shown. In case the currency displayed differs from the currency the object was listed in, the listing price may seem to change on a daily basis. No rights may be derived from these recalculated numbers. This specific object is listed in NAF.

Mehr Informationen?

Contact us today:

Ricardo Egberts A.C.P. image Ricardo Egberts A.C.P.
E  ricardo@ realestate-curacao.comricardo@realestate-curacao.com
M  +5999 - 669 0786
Informationen anfordern

Share on Social Media
Preferred Suppliers

REMAX BONBINI