Vorige | Volgende

WESTPUNT

Koopprijs op aanvraag

Bewaar object
Koopprijs US$ 698.000 - Purchase price is US$ 698.000

Omschrijving

Dit prachtige vakantiepark ligt in Westpunt Curacao. Dit gebied is een enorm populaire vakantiebestemming bij (duik)toeristen van over de hele wereld. Populaire stranden in dit gebied zijn Playa Forti (op loopafstand), Playa Kalki en Lagun.
Westpunt is tevens bekend door het restaurant Jaanchi’s en de het Kura Hulanda Lodge Resort.

Het resort bestaat uit 9 bungalows, elk met 2 slaapkamers en 1 badkamer. De bungalows zijn gebouwd op funderingspalen, zodat het warmtetransport van de grond naar de vloer onderbroken wordt, waardoor er een koelere binnentemperatuur behouden blijft. De vloeren bestaan uit houten balken en houten vloerdelen. De ramen en buitendeuren zijn van hardhout uit Indonesië en deels voorzien van shutters.

Alle bungalows zijn sfeervol ingericht met zithoek en keukentje met eetbar. Ook de keukenkastjes, het schrijfbureau, stoelen en nachtkastjes zijn van bijbehorende materialen gemaakt.

De hoge plafonds zorgen ervoor dat het aangenaam blijft, ook op de warmste uren van de dag. De beide slaapkamers zijn voorzien van air conditioning.

Het terrein is aangelegd in drie plateaus, waardoor er een erg goede verwerking van het regenwater mogelijk is. De beplanting bloeit hier dan ook welig. Door zowel het hoogteverschil als groenvoorziening is hier veel privacy gecreëerd rondom de bungalows.

Elke bungalow heeft een eigen watermeter en heeft het terras op de noordoost zijde (daar waar de wind vandaan komt). De voorste rij (3 bungalows) zijn iets luxer ingericht en hebben allemaal vol zeezicht.

Een van de 9 bungalows is momenteel in gebruik als receptie. In het midden van het park biedt een ruim zwembad met verhard pool deck de ideale plek voor verkoeling voor het hele gezin. Bovendien en er is een palapa geplaatst, waaronder men heerlijk in de schaduw kan zitten.

Het complex is voorzien van een deepwell. Gasten kunnen de auto’s op het eigen terrein parkeren (ruimte voor ca. 10 auto’s). Er is een wasmachine voor gezamenlijk gebruik.

Het complex is volop in gebruik en krijgt goede recensies op diverse beoordelingswebsites.

Wilt u meer informatie over dit mooie complex? Neemt u dan contact met ons op.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar

Bouw

Soort object
Leisure
Type
Bed & Breakfast
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Leisure

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object

Adresgegevens

Riffort Village 502 te Willemstad, Curacao