Vorige | Volgende

SANTA ROSA, Santa Rosa

Vraagprijs op aanvraag

Bewaar object
Koopprijs US$ 1.067.500 - Offered at US$ 1.067.500

Omschrijving

Landhuis Granbeeuw in Santa Rosa Curacao, bestaat uit 3 naast elkaar gelegen kavels eigendomsgrond met een totale afmeting van 5,735 m2.

Na betreding van het landgoed Granbeeuw bevindt u zich op de gezellige binnenplaats vanwaar u toegang heeft tot de verschillende gebouwen. Aan de rechterkant is de keuken van het restaurant (73 m2), boven het terras bevindt zich een commerciƫle ruimte, aan de linkerkant ziet u de toegang tot een ander gebouw waarin het restaurant is gevestigd (240 m2), het restaurant beschikt over twee badkamers. Verder is er nog een unit, thans een art gallery (65 m2), aan de rechterkant is een grote ruimte voor evenementen (156 m2).

Hier is ook een (pool)biljartzaal (200 m2). Bij prachtige, grote, commerciƫle object hoor ook een grote woning met 4 slaapkamers, 2 badkamers, een zwembad en een studio appartement. Aan de linkerkant van het pand is een poort, de eigenaar kan hier op eigen terrein parkeren en zodoende snel toegang hebben tot zowel het woonhuis als de bedrijfsruimte, via een achteringang. Buiten het terrein treft u voldoende parkeerplaats voor bezoekers.

Zowel het restaurant, de biljartzaal en de andere gebouwen zijn op dit moment verhuurd. Het dak van de woning is 2 jaar geleden vervangen. Op het terrein vindt u een deepwell en een opvangbak voor regenwater met een aansluiting naar de badkamers. Verder is er een 3 jaar oude generator aanwezig welke nog nooit is gebruikt. Zowel 110V als 220V aansluitingen zijn aanwezig.

Landhuis Granbeeuw is geen monument dus er zijn geen beperkingen qua verbouwingen/aanpassingen van de gebouwen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar

Bouw

Soort object
Horeca
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Horeca

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object

Adresgegevens

Riffort Village 502 te Willemstad, Curacao