Vorige | Volgende

PUNDA, WILLEMSTAD

Koopprijs op aanvraag

Bewaar object
Prijs overname is US$ 105.000 - Price to take over business is US$ 105.000

Omschrijving

Deze recent geopende coffee shop / lunchroom bevind zich in het centrum van Willemstad, in de Madurostraat te Punda Curacao.

De unit is recentelijk volledig gerenoveerd waarbij werkelijk alles is vervangen. De gevel, toiletgroepen, keuken, inrichting werkelijk alles is nieuw.

De 'Coffee Shop / Lunchroom' is populair bij toeristen en de klantenkring breidt zich nog steeds uit. De verkoopprijs bestaat uit de overname van de B.V. en de volledige inventaris. De huurprijs per maand voor de unit is ANG 3.000,00 deze huurprijs is voor de unit op de begane grond en een kantoorruimte op de 1e verdieping van het pand.


Punda Curacao
Punda is het oudste deel van Willemstad en biedt een unieke mix van Caribische en Nederlandse invloeden. Eeuwen van Nederlands bestuur, handel en commercie komen tot leven wanneer je door de straten van Punda loopt.

Het hart van de stad wordt gevormd door brede winkelstraten, enkele pleintjes en een groot aantal smalle straatjes. De pastelkleuren en koloniale gebouwen geven je het echte tropische gevoel dat je nergens anders zult vinden. Daarom besloot de Verenigde Naties in 1997 grote delen van het centrum van Willemstad op de Werelderfgoedlijst van Unesco te plaatsen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar

Bouw

Soort object
Horeca
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Horeca

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object

Adresgegevens

Riffort Village 502 te Willemstad, Curacao